Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, idee├źn en blogs ter inspiratie!

Wietolie gebruiken voor het slapen

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

Heb je er ook wel eens last van? De slapeloze nachten waardoor je de volgende dag niet kunt functioneren. Als je hier last van hebt, dan is het belangrijk om te kijken naar een alternatieve oplossing. Denk bijvoorbeeld aan slaappillen. Veel mensen worden snel verslaafd aan slaappillen. Dit komt omdat men later niet meer zonder de slaappillen in slaap kan komen. Daarom is het belangrijk om te kijken naar een oplossing die je tijdelijk kunt gebruiken totdat je weer een fijn slaapritme hebt. Dit kan bijvoorbeeld met wietolie.

Wietolie voor het slapen, hoe werkt dit? 

Je kunt wietolie gebruiken voor het slapen. Je gebruikt dan niet de wietolie met THC, maar wietolie met CBD. Van de CBD stof kun je niet high worden. Wel kun je erg moe worden, waardoor je sneller in slaap kunt komen. Daarom wordt wietolie slapen vaak gebruikt. Als je deze wietolie wilt gebruiken, dan is het belangrijk om de olie een uur van tevoren te gebruiken. Hierdoor weet je zeker dat de wietolie werkt wanneer je naar bed wilt. 

THC olie zelf maken

Als je wel high wilt worden van de olie, dan is het belangrijk om THC olie te kopen. Wil jij liever zelf de THC olie maken? Dan is dit ook zeker mogelijk. Je kunt de THC olie namelijk zelf gemakkelijk maken door middel van bepaalde ingrediënten. Deze kun je vinden via het internet. Als je zelf wietolie wilt maken, dan is het wel belangrijk om te kijken wat je allemaal nodig hebt. Daarnaast kun je de wietolie niet direct gebruiken. De wietolie moet namelijk eerst intrekken. Via het internet kun je een aantal pakketten vinden die je kunt kopen. Hier staat dan ook alles op hoe je de THC kunt maken.

Hoe gebruik je wietolie?

Als je wietolie wilt gebruiken, dan is het handig om te beginnen met drie druppels. Deze druppels die je onder de tong te leggen. Laat de druppels 5 a 10 minuten intrekken voordat je je mond spoelt. Zo heeft de stof de mogelijkheid om in te werken. Als je dit gedaan hebt, heb je de mogelijkheid om je mond te spoelen, maar je kan er ook voor kiezen om de olie door te slikken. Let wel op, dit zorgt voor een bittere smaak! Als je na een uur niets merkt van de wietolie, dan heb je de mogelijkheid om de wietolie opnieuw toe te dienen. Verhoog dus de dosis door enkele druppels toe te voegen.

Andere blogs