Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, idee├źn en blogs ter inspiratie!

Waarom worden elektrische bakfietsen in Nederland steeds populairder?

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

Nederland is en blijft een fietsland, dat ook met de tijd mee gaat. Zo wordt de traditionele tweewieler steeds vaker ingewisseld voor een elektrisch exemplaar. Niet alleen maken steeds meer mensen gebruik van elektrische fietsen, maar ook de elektrische bakfiets is een variant die steeds populairder wordt. Waarom kiezen steeds meer mensen voor deze alternatieve fiets? En zijn er ook Nederlandse bedrijven die elektrische bakfietsen maken? In dit artikel zullen al deze vragen beantwoord worden.

Waarom kiezen steeds meer mensen voor een bakfiets?

Natuurlijk hebben elektrische fietsen veel voordelen, zoals de snelheid, het gemak en het voordeel voor het milieu. Deze voordelen gelden natuurlijk ook voor een elektrische bakfiets, samen met de voordelen die een bakfiets zelf al te bieden heeft. Een bakfiets is een ideaal vervoersmiddel wanneer je wil genieten van de buitenlucht en een hoop spullen wil vervoeren. Daarom is deze optie ideaal wanneer je bijvoorbeeld in een autovrije zone leeft, maar toch je wekelijkse boodschappen wil vervoeren. Daarnaast is een bakfiets een uitstekende keuze wanneer je jouw kinderen op een veilige manier mee wil nemen.

Met Lovens is er ook een Nederlands bedrijf voor elektrische bakfietsen

Ook Nederlandse bedrijven zien de voordelen van elektrische bakfietsen, waardoor het Nederlandse bedrijf Lovens hier werk van heeft gemaakt. Het ontwerp van de Lovens bakfiets kenmerkt zich door de solide en robuuste constructie. De bak van de fiets is gemaakt van sterk materiaal en biedt veel ruimte voor het vervoeren van spullen of personen. De bak kan vaak worden afgedekt met een afdekzeil om de lading te beschermen tegen weersinvloeden. Perfect om je spullen of kinderen droog te vervoeren! Ook beschikt een Lovens bakfiets vaak over een elektrische trapondersteuning om het fietsen met zware ladingen gemakkelijker te maken. Zeker wanneer je mensen vervoerd of veel goederen met je meeneemt kan het trappen behoorlijk zwaar zijn, maar met de elektrische ondersteuning is dit geen probleem.

Welke soorten bakfietsen heeft Lovens?

Lovens biedt verschillende modellen van de bakfiets aan, waaronder een driewieler en een tweewieler variant. De driewieler variant biedt extra stabiliteit en is daardoor ideaal voor het vervoeren van kinderen of zware ladingen. De tweewieler variant is daarentegen iets wendbaarder en beter geschikt voor het vervoeren van goederen in een stedelijke omgeving. Een Lovens bakfiets is daarmee een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een fiets waarmee zware ladingen gemakkelijk en efficiënt kunnen worden vervoerd. 

Vorig artikel
Volgend artikel

Andere blogs