Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, ideeën en blogs ter inspiratie!

Voordelige kerstpakketten bestel je nu al

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

Het is juni, ik weet het, maar het is toch nu al tijd om je te gaan verdiepen in kerstgeschenken voor je medewerkers en zakelijke relaties. Voor je het wil is het jaar alweer voorbij en kun je alleen nog maar aan dure artikelen komen. Of kun je alleen nog kerstgeschenken vinden die niet voldoen aan jouw wensen. Door je nu al te oriënteren op de verschillende mogelijkheden, kun je voordelige kerstpakketten bestellen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het bewaren van de pakketten, deze worden nu nog niet geleverd. De voordelige kerstpakketten worden pas vanaf 3 december uitgeleverd. Door nu al te bestellen, hoef je daar de rest van het jaar niet meer over na te denken.

Voordelige kerstpakketten zijn er al vanaf een paar euro per stuk

Je hoeft echt niet groots uit te pakken met de kerst. Een klein cadeau wordt al zeer gewaardeerd door je zakelijke relaties en je medewerkers. Daarom is het slim om nu al te kijken bij de voordelige kerstpakketten op de site. Je kunt al vanaf minder dan € 2,00 een leuk cadeautje scoren. Natuurlijk kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Je hoeft ook niet per se te gaan voor de bestaande pakketten, je kunt deze helemaal zelf samenstellen. Hoe meer pakketten je bestelt, hoe voordeliger ze worden.

Maak slim gebruik van de staffelkorting

Voordelige kerstpakketten worden nog voordeliger als je slim gebruik maakt van de staffelkorting. Dit houdt in dat je bij een grotere bestelling een grotere korting krijgt. Het kan dus verstandig zijn om net wat meer pakketten te bestellen dan je in eerste instantie denkt nodig te hebben. Er zijn altijd nog mensen die je bent vergeten mee te tellen of nieuwe zakenrelaties die je nu nog niet kent. Het kan een groot verschil maken en hierdoor kun je net een groter kerstgeschenk geven.

Ook voor andere pakketten kun je online terecht

Wanneer je dit jaar nog je medewerkers wilt verrassen met een leuk zomerpakket, kun je ook deze online bestellen. Kies een leuk pakket met daarin een frisbee en lekkere hapjes of een strandtas gevuld met allerlei lekkers. Natuurlijk kun je nu ook al terecht voor je Sinterklaascadeautjes. Vul de postvakjes of de kluisjes van je medewerkers in de Sinterklaastijd met pepernoten, speculaas of heerlijke schuimpjes. Ook deze heerlijkheden kun je nu al bestellen en laten leveren na 20 oktober 2021. Ook voor thuiswerkers zijn er leuke (en lekkere!) pakketten te vinden!

Andere blogs