Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, ideeën en blogs ter inspiratie!

Vakantie vieren in een natuurgebied

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

Ben je een liefhebber van natuur en wil je echt tot rust komen? Dan is het vieren van vakantie in een natuurgebied een echte aanrader. Het is mogelijk om een vakantiehuisje te huren of te kamperen in een natuurgebied. Hier vind je de verschillende mogelijkheden als je vakantie wilt vieren in een natuurgebied. 

 

Kamperen in Spanje 

Spanje is een erg groot land en bestaat grotendeels uit wildernis en natuur. Dit is ook een reden waarom zoveel mensen naar Spanje gaan met de camper of caravan om te kamperen. Omdat Spanje erg groot is, kan je op vrijwel alle plekken van Spanje kamperen. Het voordeel van het kamperen met een camper of caravan, is dat je kan gaan en staan waar jij wilt. Wil je een stedentrip Sevilla maken? Prima, dat is dan zeker mogelijk. Spanje kent ook vele vakantieparken waar je eventueel kan staan met je caravan of camper en vele van deze vakantieparken liggen midden in een natuurgebied. 

Vakantiehuisje in Marokko 

Veel Nederlanders gaan jaarlijks op vakantie naar Marokko omdat ze daar familie hebben wonen. De meeste Nederlanders die naar Marokko op vakantie gaan hebben daar een vakantiehuisje. Marokko is een prachtig land en is voor circa 95 procent bedekt met natuur. De natuur van Marokko bestaat voornamelijk uit woestijn en sommige mensen zijn daar helemaal weg van. Wil je een vakantiehuisje huren in Marokko? Dan kan je dit eenvoudig boeken via verschillende boekingswebsites. Er zijn namelijk veel vakantieparken in de omgeving van Marrakech en ook liggen de meeste van deze vakantieparken midden in de natuur. Het grootste voordeel van een vakantiepark in de omgeving Marrakech is dat je ook een stedentrip Marrakech kan maken. 

 

Vakantiehuisje in Nederland

Ook Nederland kent veel natuurgebieden en daarom kan je ook prima op vakantie gaan in eigen land. In de buurt van de meeste natuurgebieden zijn er vakantieparken en campings te vinden. Je kan dus prima met je camper of caravan kamperen in of vlak bij een natuurgebied. Veel Nederlanders kiezen er ook voor om op vakantie te gaan naar Nederland omdat dit veel goedkoper is en de natuurgebieden zeer prachtig zijn. Dat is ook een reden waarom er veel toeristen op onze natuurgebieden afkomen. Veel Belgen en Duitsers gaan naar de natuurgebieden van Zeeland toe en ook komen er veel Aziaten een bezoekje brengen aan Giethoorn. Een vakantiehuisje in Nederland kan je eenvoudig boeken via bekende boekingswebsites of de website van het vakantiepark zelf.

Andere blogs