Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, ideeën en blogs ter inspiratie!

Papa en mama verwennen

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

Elk jaar is het weer zo ver. 1x per jaar is het Moederdag en Vaderdag. Dit zijn de 2 speciale dagen dat we onze ouders even in het zonnetje zetten. En eigenlijk is dit natuurlijk te gek voor woorden, want waarom gebeurd dit maar 1x per jaar? We mogen dit uiteraard wel vaker doen, want we mogen hun niet voor lief nemen. Zeker naar mate we ouder worden hebben ouders vaak het idee dat ze vergeten worden, omdat we ze minder hard nodig hebben. Maar dat is natuurlijk niet het geval. Daarom geven wij je graag wat tips hoe je soms wat vaker kan blijken aan je ouders dat je ze waardeert, want zelf vind je dat toch ook leuk?

Kleine dingen

Je hoeft niet met grote dingen aan te komen om te laten zien dat je je ouders waardeert. Het gaat juist om de kleine dingen. Zo kan je bijvoorbeeld zorgen voor een heerlijk etentje voor je ouders. Steek eens je eigen handen uit en ga een avondje in de keuken voor ze staan. Zorg dat je hun favoriete wijntjes aanschaft en wat kaarsjes aansteekt en de avond kan gaan beginnen. Ook check eens chocolade online bestellen en zorg voor een verassingspakket. Zo wordt er een mooi chocolade pakket bij je bezorgd voor de deur, vergelijkbaar met Greetz. Je hoeft er zelf niet ontzettend veel voor te doen, maar het gaat om het gebaar.

Vaderdag

Vaderdag blijft Vaderdag en daar horen toch ook echt cadeaus bij. Toch blijft het lastig aangezien deze dag elk jaar weer terugkomt en dat zorgt er wel voor dat het elk jaar weer lastiger wordt met het uitkiezen van een cadeau. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor Vaderdag chocolade waar we het eerder al over hebben gehad. Toch is het wel leuker om elk jaar weer je best te doen om in te spelen op wat je vader graag zou willen krijgen. Denk aan iets wat te maken heeft met zijn hobby. Je kan het zelf ook zo gek maken als je wilt.

Moederdag

Ook Moederdag komt elk jaar weer terug. Toch is het voor moeders vaak een stuk makkelijker om een cadeau uit te kiezen, omdat vrouwen altijd wel dingen op hun lijstje hebben staan die welkom zijn. Denk aan parfum en andere cosmetica spullen. Ook bloemen is altijd goed om te laten bezorgen, want daar houdt tenslotte elke vrouw van. Kortom: voor een vrouw en dus je moeder zal het misschien een minder grote uitdaging worden dan voor je vader.

Andere blogs