Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, ideeën en blogs ter inspiratie!

Overgewicht verhelpen

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

Overgewicht hebben is iets waar niemand blij mee is. Veel mensen proberen gewicht te verliezen en dit kan eigenlijk alleen met een gezonde levensstijl. Snel gewicht verliezen is vaak ongezond en dit wordt ook afgeraden door experts. Een gezonde levensstijl aanhouden is de manier om gewicht te verliezen. Dit betekent dat je gezond en met mate moet eten, maar ook meer in beweging moet komen. Meer in beweging komen is voor sommige mensen erg lastig en niet iedereen vindt het erg leuk om naar de sportschool te gaan. 

Je kunt natuurlijk ook een leuke sport uitkiezen, die je met andere kunt beoefenen. Er zijn veel sporten waar je voor kunt kiezen en dit maakt het lastig. Zo zijn er mensen die houden van voetbal, maar zijn er ook mensen die liever onder hockey gaan. Het kan misschien ook leuk zijn om een racket sport te beoefenen, maar dan heb je de keuze tussen tennis, squash en natuurlijk padel. Padel is de laatste jaren enorm populair en de padelclubs springen als paddenstoelen uit de grond. Het is ook nog eens een sport waarbij je zonder ervaring kunt beginnen. Wat zijn de voordelen van padel? En hoe begin je? In dit artikel vertellen we er alles over, zodat je er meer over te weten komt.

Het is enorm goed voor het afvallen

Wanneer je begint met padel Amsterdam, is het natuurlijk fijn om te weten dat het heel erg goed is voor je lichaam. Met padel ben je namelijk altijd intensief bezig en dit betekent dat je veel calorieën kunt verbranden. Met een uur intensief padellen verbrand je ongeveer 600 calorieën en dat is natuurlijk erg veel. Naast het verliezen van gewicht, is het ook mogelijk om jouw spieren te trainen. Met padel is het heel erg makkelijk om jouw kuiten te trainen, maar ook jouw armspieren worden een stuk sterker. Daarnaast is het een enorm groot voordeel dat je ook aan je flexibiliteit en reactievermogen kunt werken.

De juiste locatie

Wanneer je wilt beginnen met padel, is het van belang om de juiste padelclub te vinden. Ze zitten verspreid over het hele land, maar het is aan te raden om bij een padelclub in de omgeving te beginnen. Padel Amsterdam Zuid is ideaal voor de mensen die in Amsterdam wonen, maar je kunt natuurlijk ook naar een andere locatie. Kijk op de website van de locatie, zodat je meer informatie kunt vinden over de locatie. Vaak staan hier ook foto’s bij en dit maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Andere blogs