Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, ideeën en blogs ter inspiratie!

Laat jouw bedrijf stralen door het laten maken van een bedrijfsvideo

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

Er is tegenwoordig een groot aanbod aan manieren om je bedrijf op de kaart te zetten. Dat is namelijk goed mogelijk door online strategieën te gebruiken. Het produceren van een bedrijfsvideo is een van die mogelijkheden. Dit biedt de kans om jouw bedrijf op een creatieve en sensationele manier te presenteren aan de wereld. Je laat met zo'n video zien waar je bedrijf voor staat en welke boodschap je te vertellen hebt. Bedrijfsvideo's worden steeds populairder onder bedrijven, maar ook onder consumenten. Van extra belang is dus om de aandacht van jouw doelgroep vast te houden.

Waarom je voor een bedrijfsvideo moet kiezen

Zoals algemeen bekend is, neemt de tijd die wij spenderen op het internet per jaar toe. Van deze tijd wordt een groot deel besteed aan het kijken van video's. Dit is al zomaar één van de redenen om voor een bedrijfsvideo te kiezen en zodoende jouw potentiële doelgroep te bereiken. Want hoe meer mensen je video's bekijken, hoe groter het bereik is. Het doel van een bedrijfsvideo is om meer verkeer en leads te genereren, en uiteindelijk conversies. Een kleine statistiek: 84% van videokijkers kosten wel eens iets naar aanleiding van het kijken naar een online video. 78% van de marketeers zien een stijging in sales naar aanleiding van een bedrijfsvideo. Dit zijn duidelijke redenen om niet te wachten met het maken van een bedrijfsvideo.

Wat houdt videomarketing in?

De tak van videomarketing houdt zich bezig met het promoten van producten en / of diensten van jouw bedrijf door middel van video's. Door middel van (online) video's laat je je doelgroep kennismaken met wat jij als bedrijf te bieden hebt. Je kan ze enthousiast maken of informeren. Een goede videomarketing is afgesteld op de doelgroep en boodschap die je als bedrijf uit wilt dragen.

De storytelling van de boodschap van je bedrijf

Door een persoonlijke vertelling en emoties kan je bedrijfsvideo vertrouwen opwekken van je klanten. Dit is een erg belangrijk onderdeel voor het onderhouden en ontwikkelen van een duurzame relatie. Het zorgt voor meer bedrijfs- en/of merkwaarde. Als je gebruik maakt van een verhaal in je bedrijfsvideo onthoudt je doelgroep dat beter. Daarnaast kan je op verschillende manier emotie brengen in de video's, zodat de boodschap nog beter overkomt. Als je een duidelijke missie of visie hebt voor je bedrijf is dit uitermate geschikt om te vertalen naar video. Je kan hierdoor heel duidelijk maken wat er nu zo speciaal is aan jouw bedrijf. Je kan een bedrijfsvideo dus eigenlijk zien als een visitekaartje die te bekijken is. Daarnaast deelt men het sneller dan statische content. Een bedrijfsvideo laten maken Utrecht is heel eenvoudig gedaan.

Andere blogs