Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, idee├źn en blogs ter inspiratie!

Investeerders positief over de komende maanden voor Bitcoin

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

Het regent weer goed nieuws voor Bitcoin. Investeerders hebben jaren gewacht tot het in het najaar van 2021 eindelijk zover is. De Bitcoin ETF’s zijn geaccepteerd en actief op de aandelenmarkt. Dit goede nieuws zorgt ervoor, dat er steeds meer investeerders kunnen investeren in Bitcoin. Dit kan zowel direct als indirect gebeuren. Daarnaast zijn landen ook steeds positiever over de digitale munt. Zo zijn er vele landen die het voorbeeld van Honduras willen volgen en vechten verschillende staten in Amerika om gezien te worden als de meest Bitcoin-vriendelijke staat. Daarnaast is degene die in het voorjaar van 2021 voor en enorme prijsstijging zorgde ook weer onderwerp van gesprek. Elon Musk denkt er over na om met zijn bedrijf Tesla, de digitale munt als betaalmiddel wederom te accepteren. In mei 2021 kwam Elon Musk in opspraak, nadat hij de betalingsmogelijkheid terugdraaide, omdat het minen van Bitcoin niet goed voor het milieu zou zijn.


Een andere aspect waar veel investeerders naar kijken, is de hoeveelheid Bitcoin die op de handelsplatformen aanwezig zijn. Hoe meer Bitcoin er beschikbaar is, hoe minder de vraag lijkt te zijn. Echter werkt dit ook de andere kant op. Indien een handelsplatform steeds minder Bitcoin heeft, wordt de digitale munt qua aanbod schaarser. Sinds de enorme daling in de zomerse periode, is dit een trend die door velen wordt herkend. Er is een zichtbare afname van de hoeveelheid Bitcoin op handelsplatformen, wat betekent dat de interesse aan het toenemen is. Dit blijkt ook uit de koers van Bitcoin, de koers is al wekenlang bezig in een opwaartse trend. Zowel de opwaartse Bitcoin koers als de afname van de hoeveelheid Bitcoin op handelsplatformen, kunnen voor investeerders redenen zijn om ook Bitcoin te kopen.

Heb jij een exit strategie voor Bitcoin?

Vanaf maart 2020 begon de koers van Bitcoin aan een enorm volatiele rit, waarbij de koers van circa $3.000,- steeg naar $68.000,-. Door op het juiste moment te kopen en te verkopen, hadden investeerders hun inleg twintig keer zo groot zien worden. Echter is het een utopie om op de bodem te kopen en op de top te verkopen. Toen de cryptogekte in 2017 op volle toeren was, werd er door vele mensen geroepen dat de koers naar $20.000 of zelfs $50.000 zou gaan. Echter bereikte de koers van Bitcoin toendertijd net niet de magische grens van $20.000. Ook dit jaar worden de verwachtingen van mensen steeds hoger, waarbij er gekeken wordt naar prijzen met zes getallen. Van precies $100.000 tot vele tonnen meer, de sky is the limit. Indien je investeert in Bitcoin, denk dat goed aan 2017 en probeer te leren van de voorspellingen van toen.

Andere blogs