Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, ideeën en blogs ter inspiratie!

Het water opgaan op verschillende manieren!

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

Lekker met vrienden of familie op pad is soms een uitdaging maar vooral ontzettend leuk en ontspannend. Soms blijft het gewoon bij een borrel thuis, of een uitje naar de dichtstbijzijnde bowlingbaan. Met een groep kan het moeilijk zijn om wat te plannen of af te spreken, iedereen heeft nu eenmaal een eigen agenda. Maar willen jullie er echt even uit met z’n allen? Dan is het water opzoeken de beste manier om tot rust te komen en goed bij te praten met elkaar. Dit kan op actievere en meer ontspannen manieren, een paar leuke tips zijn hier te lezen!

Picknicken bij een meer

Er zijn een hoop natuurgebieden in Nederland die mooie meren hebben. Het is even zoeken maar als je een geschikte plek vindt, lijkt het net alsof je op vakantie bent. In de meeste meren kun je zwemmen en het is heel ontspannen om lekker in de zon in het zand te liggen. Een geschikte dag zou zijn wanneer er niet zoveel mensen zijn, zodat je de aandacht hebt voor elkaar. Een muziekje erbij en je hebt een hele simpele maar onwijs ontspannen dag voor de boeg!

Boot huren Amsterdam

Samen een bootje huren, dat is pas leuk! Om de beurt varen en met eten en drinken aan boort de hele dag vertoeven op het water. Maar niet in de natuur, midden in de stad is het zelfs mogelijk om achterover te zitten en te nippen van een wijntje terwijl je vaart. De grachten van Amsterdam zijn er perfect van. Het is een hele leuke en alternatieve manier om de stad beter te leren kennen. Door de straten lopen is ook leuk natuurlijk maar als je door een stad vaart ga je ook meteen anders kijken naar de stad. Je voelt eigenlijk pas wat de kracht van de grachten is als je er zelf over heen gevaren hebt met salonboot Amsterdam.

Wadlopen

Vroeg eruit ’s ochtends, je moet er van houden maar je krijgt er ook een hoop voor terug wanneer je gaat wadlopen. Een weekendje weg naar de wadden eilanden is een hele leuke manier om met de vrienden even weg te gaan omdat de omgeving heel anders is dan in de rest van Nederland. Het is leger, stiller en er zijn minder mensen. Bij het wadden lopen loop je over nat zand, daar waar normaal de zee is, de uitgestrektheid van het land is heel indrukwekkend en een mooie ervaring om te delen met vrienden of familie

Andere blogs