Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, idee├źn en blogs ter inspiratie!

Geniet van de zomer gewoon in Nederland

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

We hebben het afgelopen jaar wel geleerd om te genieten van de omgeving om ons heen. We konden minder snel ergens ver weg heen, maar we hebben alle leuke plekken in Nederland mogen ontdekken. En dat kan ook nog eens zorgen dat we het allemaal extra leuk vinden om ook dit jaar dicht in de buurt te blijven en onze vakantie te vieren in Nederland. En het hoeft allemaal niet op en top te zijn. Want met goed gezelschap heb jij ook een hele leuke vakantie voor de boeg. 

Kamperen in het mooie Nederland

Wanneer we weer een zomer krijgen als voorgaande jaren, hebben we met het weer niets te klagen wanneer het aankomt op lekker weer en bruin worden. Want dat kan in Nederland ook goed genoeg gebeuren. En het is natuurlijk belangrijk wanneer je je goed in blijft smeren. Want ja ook wanneer jij je goed insmeert, wordt je ook gewoon bruin. Maar wanneer je gaat kamperen moet je natuurlijk wel goed voorbereid zijn en zorgen dat je wel alles bij de hand hebt en mee hebt genomen zodat je optimaal kan genieten.

Want je hebt natuurlijk servies wat je thuis gebruikt, maar niet perse wilt meenemen op vakantie. En daar heb je camping servies voor. Servies dat je gemakkelijk kan meenemen, dat tegen een stootje kan en zo hoef jij jouw eigen mooie borden niet helemaal met papier en plastic telkens in te pakken. En dat is natuurlijk ideaal. Want dan heb je ook gelijk servies dat tegen een stootje kan.

En wanneer je een dagje naar het strand gaat, gaat fietsen of de omgeving gaat ontdekken, dan is het ook altijd fijn om voor iedereen een isoleerfles te hebben. Zo heb je tijdens warme dagen altijd koud water bij de hand dat tijdens de rit of de dag niet warm is geworden. En heb je wanneer het wat kouder is altijd warme dranken bij de hand om een beetje op te warmen wanneer dat nodig is. En dat is natuurlijk ook altijd fijn om bij te hebben. Want zo kan je altijd goed blijven drinken wat ook erg belangrijk is wanneer je op pad gaat.

En het is natuurlijk belangrijk dat je voldoende kleding meeneemt. Want, net als in het buitenland, kan het weer je nog wel eens verrassen. Soms is het warmer dan je had verwacht en soms kouder dan je in gedachten had. En dan is het wel fijn om extra opties bij je te hebben zodat je het nooit te koud of te warm hebt. 

Andere blogs