Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, ideeën en blogs ter inspiratie!

Geld voor een nieuwe interieur?

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

Het afgelopen jaar heeft helemaal in het teken gestaan van Corona en we zijn zoveel mogelijk thuis gebleven. Dit resulteerde natuurlijk ook in dat we niet op vakantie gingen, we dagjes weg gingen zover het kon en dus eigenlijk ook een beetje ons geld overhielden en dit vaker op de spaarrekening zetten zodat we er later iets van konden doen. Maar omdat de pandemie langer duurde dan iedereen had gedacht, en misschien ook wel gehoopt, zijn veel mensen hun geld gaan stoppen in het huis. En dat kan resulteren in een nieuw interieur, een verbouwing of een aanbouw.

Je huis omtoveren met een nieuw interieur

Dat kleine dingen in het interieur meer zijn gaan opvallen, dat is niemand ontgaan. Waar je je normaal niet aan irriteerde, werd nu opeens een struikelblok waar je niet meer omheen kon kijken. En dan is het natuurlijk ook tijd om je interieur aan te passen naar iets waar je graag naar kijkt en wat je helemaal leuk vindt. Denk bijvoorbeeld aan een industriële look voor je interieur. Zoals een relaxfauteuil en dan een hele mooie industriele fauteuil waar je heerlijk in kan relaxen in de avond. Zoals genieten van je favoriete serie of een boek lezen. Dat is natuurlijk ideaal en dan heb je ook gelijk een extra plek wanneer je al een grote bank hebt of een iets kleinere bank zodat iedereen toch een plek heeft om te zitten. 

En als je naar je interieur kijkt en dan alleen de meubels kan je dat helemaal omgooien. Maar je kan natuurlijk ook de muren veranderen van kleur zodat je interieur daarna helemaal matched met je interieur. En wil je het basic houden zodat je interieur er ook uit kan springen dan zijn witte muren ook helemaal goed natuurlijk. Maar je kan het nu helemaal aanpassen zoals je zelf wilt en dat heeft natuurlijk ook iets. 

Een aanbouw of verbouwing

Merk je dat je toch wat extra ruimte bij je huis wilt hebben maar verhuizen niet nodig vindt, dan kan je ook denken aan een verbouwing of een aanbouw. Zo kan je toch die extra ruimte realiseren zonder dat je hoeft te verhuizen wanneer je helemaal blij bent met je stekje. En wanneer je dit doet kan je natuurlijk gelijk ook andere ruimtes in het huis aanpakken of alleen een bepaalde ruimte. Dat is geheel aan jou uiteraard. 

Dus een vakantie minder hoeft helemaal niet erg te zijn, toch?

Andere blogs