Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, idee├źn en blogs ter inspiratie!

Een perfecte tuin voor de zomer

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

De zomer komt er weer aan en dit jaar mag het wel even mooi weer worden, want je kijkt er helemaal naar uit heerlijk van de zon te genieten en lekker te bruinen. Het gras houdt je al een tijdje goed bij dus dat ziet er al goed uit. Sinds kort heb je ook een mooie en nieuwe schutting. Het enige wat nog ontbreekt in deze bijna perfecte tuin is een heerlijke loungeset en een paar tuinstoelen. Er zijn zoveel soorten en maten dat de keuze voor goede spullen lastig kan zijn. In dit blog informeren we je over de soorten en maten en geven we je genoeg informatie om een weloverwogen beslissing te maken.

De loungeset

Te beginnen met het kiezen van een lekkere loungeset. Wat is er heerlijker dan lekker genieten in het zonnetje in een zachte, ruime loungeset? We helpen je graag met de keuze voor een loungeset waar jij lekker in weg kan dommelen. Allereerst ligt de keuze bij een grote of kleine loungeset. Dit hang ervan af waar je de loungeset neerzet en hoeveel ruimte je nog over hebt in je tuin. Heb je niet al te veel ruimte meer over dan is het misschien handig om een wat kleinere loungeset te kopen. Als je genoeg ruimte hebt in de tuin kun je bijvoorbeeld een hoek loungeset kopen. Deze loungeset bevat een heerlijke hoek waar je in kan kruipen met je boek of gewoon ontspannen in kan zonnen. Ben je van de gezellige borrels en verjaardagen buiten vieren met veel visite dan kun je ook nog kiezen voor een ronde loungeset. Deze komt je misschien niet helemaal bekend voor maar ze bestaan dus zeker. Zo heb je ook nog eens iets unieks in je tuin wat lang niet iedereen heeft.

Tuinstoelen

 Ook het kiezen van tuinstoelen is belangrijk en kan gezien worden als iets lastigs. Zo zijn er heel veel verschillende stoelen en hangt het er maar net van af wat je prettig vindt en ook wat binnen je budget past. Een paar voorbeelden: je kunt kiezen voor de chique houten tuinstoel. Deze ziet er degelijk en natuurlijk uit. Daarnaast zijn deze ook zeer duurzaam. Ben je juist op zoek naar veel stoelen voor alle familie en vrienden die langskomen dan kun je misschien beter kiezen voor klapstoelen of plastic stoelen die je kan stapelen.

Er is heel veel keus voor tuinstoelen en loungesets. Wat in ieder geval zeker is, is dat je tuin er deze zomer perfect uitziet en jij kan genieten van de zon.

Andere blogs