Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, ideeën en blogs ter inspiratie!

De zolder aanpakken doe je zo!

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

Wanneer je veel ruimte hebt, dan wil je die ruimte ook zo goed mogelijk benutten natuurlijk. En soms moet je daar een kleine verbouwing voor doen om de ruimte juist te laten werken. En dat is niet erg, want uiteindelijk heb je er namelijk veel profijt van wanneer je die verbouwing juist af hebt. Haal een gipsplaat of meerdere, verf of juist wat je nodig hebt en je bent klaar om die ene ruimte aan te pakken.

 

De zolder om toveren tot…

Wanneer je een zolder hebt, wil je natuurlijk wel dat die ruimte een functionele ruimte is. Niet dat je daar alleen maar dozen hebt staan die je nooit hebt uitgepakt of juist met spullen die je nooit gebruikt maar met de volgende verhuizing wel mee sjouwt omdat je geen flauw idee hebt wat er eigenlijk allemaal in zit. Dan is het juist goed om van de zolder een functionele ruimte te maken. Denk bijvoorbeeld aan het omtoveren van de zolder tot een washok, waar je jouw wasmachine en droger hebt staan waar je eigenlijk altijd jouw was uit het zicht kan doen. Zodat het ook nooit een rommeltje in een andere kamer wordt. En zo staat het dan ook nooit in de weg. Dat is uiteraard ook een erg fijn voordeel wanneer je de was ergens andere kan doen.

 

De zolder kan je natuurlijk ook gebruiken om om te toveren tot een fijn thuiskantoor. Want we weten allemaal dat door Corona we steeds vaker thuis kwamen te zitten om te werken en nooit echt een super fijne plek hadden om juist te werken. En daarom is het juist wel fijn wanneer je en plek hebt waar je dus fijn aan kan zitten om aan te werken. En daar kan je jouw zolder juist heel goed voor gebruiken. Een plek waar je ook niet gestoord wordt maar ook waar je fijn kan werken omdat je er ook de ruimte voor hebt. Wie weet blijft één of twee keer in de week thuis werken dan wel de norm voor jou.

 

Maar je kan de zolder natuurlijk ook om toveren tot een kamer. Wie weet voor een van jouw tienerkinderen, of juist wel voor jezelf. Je kan er natuurlijk ook een logeerkamer van maken. Want je hebt de ruimte en wanneer je iemand hebt die blijft slapen hebben die ook fijn hun eigen plek. Wat natuurlijk ook al erg fijn is wanneer je de ruimte hebt. 

Andere blogs