Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, idee├źn en blogs ter inspiratie!

De juiste middelen voor het werken in een magazijn

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

Tegenwoordig komen er steeds meer magazijnen bij. Grote bedrijven blijven groeien en door de opkomst van vele online ondernemingen wordt een loods gebruikt om de spullen in op te slaan. Echter is het zo dat je in een magazijn wel zult moeten beschikken over de juiste middelen. In een magazijn slaan bedrijven in de meeste gevallen hun voorraad op, waarna ze deze kunnen pakken wanneer de voorraad op raakt of wanneer de fysieke winkel aangevuld moet worden. In dit blog vertellen we je meer hoe je nu efficiënt te werk kunt gaan in het magazijn en over welke middelen je nu zou moeten beschikken!

Efficiënt werken in het magazijn

Medewerkers in het magazijn denken in sommige gevallen dat we in Nederland en andere landen wereldwijd nog onderontwikkeld zijn op het gebied van productiviteit in het magazijn. Echter is het zo dat we juist ver ontwikkeld zijn, naar we lang nog niet bekend zijn met alle mogelijkheden voor in het magazijn. Zo is het in eerste instantie van belang dat je het magazijn overzichtelijk in zult delen met brede paden, waarna er erg veel mogelijk is. 

Zo kun je ervoor kiezen om technologie het grootste werk te laten doen. Waar voorheen juist alleen de grote bedrijven hier gebruik van maakten, is dit nu ook mogelijk met kleinere ondernemingen. Zo kunnen bijvoorbeeld robots erg goed bepaalde werkzaamheden verrichten wanneer deze op een juiste manier zijn geïnstalleerd. Ook kun je gebruik maken van software, waar je de precieze tijden van bezorging en de prestaties van je werknemers kunt inzien. Verder zijn er natuurlijk meerdere stappen te ondernemen, maar is dit toch wel de eerste stap voor meer productiviteit in het magazijn!

Maak gebruik van een stapelaar 

Het werk in het magazijn is niet volledig uit handen te geven. Er is nu wel minder te doen en hoeven er veel minder werknemers ingezet te worden dan voor alle technologieën, maar zullen werknemers toch nog druk bezig zijn met de werkzaamheden in het magazijn. Wanneer je gemakkelijk pallets wilt verplaatsen en zou willen stapelen, kun je gebruik maken van een stapelaar. Je kunt een stapelaar kopen om pallets omhoog te verplaatsen en verschilt de hefhoogte per stapelaar. De stapelaar is te gebruiken voor de dagelijkse hef- en stapelwerkzaamheden in het magazijn en en is een stapelaar van robuuste kwaliteit een onmisbaar middel op de werkplaats. Het werk zal gemakkelijker uit te voeren zijn en gaat de werknemer efficiënt te werk, waarna jij hem als leidinggevende een andere taak kan geven!

Andere blogs