Blogs die te maken hebben met het onderwerp natuur. Niet alleen leuke dingen die je kan ondernemen in de buitenlucht of natuurreizen, maar zeer zeker ook, een plek waar we graag tijd doorbrengen, de tuin.
Haal de natuur in huis met onze tips, ideeën en blogs ter inspiratie!

Daar komt de feestmaand

Nog tijd over? Lees dan deze blogs eens.

We schuiven langzaamaan naar oktober toe en dat betekent dat alle feestjes weer in zicht zijn. Tijd om je daarop voor te bereiden, zowel voor op het werk als op het kantoor. In deze blogs vertel ik je welke feesten er precies op de planning staan en wat je kan doen om mee te doen. Natuurlijk moet je altijd zelf bepalen of je de meerwaarde van een bepaalde viering inziet, maar gezelligheid is altijd leuk en tips zijn nooit mis. Lees je mee?

Een beetje griezelen

Als eerste is daar het spookfeest dat is overgewaaid vanuit Amerika, het welbekende Halloween. Voor veel jonge mensen is dit feest een echt uitlatingsmoment. Kinderen verkleden zich en gaan langs de deuren voor snoepjes maar ook jongvolwassenen kiezen dit als moment om een feestje te vieren. Daarnaast zijn er genoeg pretparken die ook aandacht besteden aan dit feest, in meer of mindere maten. Nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Ga dan een langs bij een dergelijk pretpark voor een dagje griezelen met collega’s

Dankbaarheid naar elkaar

Dan komt alweer het volgende Amerikaanse feest eraan, Thanksgiving. Dat is niet echt iets wat veel in Nederland gevierd wordt maar kan toch een mooi moment zijn om stil te staan en dankbaar te zijn voor alles wat we in ons leven hebben. Misschien wil je wel wat vrienden en familie uitnodigen om hierbij stil te staan tijdens een lekker etentje of een borrel.

Wie zal dat zijn?

Oh wie klopt daar kinderen? We stevenen ook weer af op het leukste kinderfeest: Sinterklaas. Iets dat bedoelt is dus voor de kinderen maar wat voor volwassenen ook superleuk is. Ook op kantoor! Trek lootjes en maak surprises, plan een gezellige middag in en je hebt zo een bondingsmoment met collega’s. Simpel en zo geregeld, maar daardoor zeker niet minder leuk.

Thuis én op kantoor

Want de feesten die we thuis vieren, kunnen ook op kantoor. Hangt daar een religieuze waarde aan vast? Check dan even of iedereen mee wilt doen. Meestal is dat wel het geval omdat iedereen het leuk vindt om een cadeautje te krijgen en een feestje te vieren. Haal actie kerstpakketten in huis zodat er ook met kerst iets uit te pakken valt en zo vier je ook deze feestdag op een simpele maar gezellige manier. Een manier van waaruit de waardering van het bedrijf ook blijkt, want ook dat is van onschatbare waarde. Zeker in een tijd waarin we elkaar veel hebben moeten missen.

Andere blogs